Live de Olympische Spelen 2014 in Sotsji volgen met acht livestreams

Live de Olympische Spelen 2014 in Sotsji volgen met acht livestreams

Aan het einde van de middag zal de openingsceremonie van de Olympische Spelen plaatsvinden in Sotsji. De openingsceremonie zal beginnen om 16:45 uur Nederlandse tijd en zal duren tot ongeveer 19:50 uur, de ceremonie kan bekeken worden op Nederland 1.

Online

Maar wie niet direct de beschikking heeft over een televisie kan uiteraard ook online terecht. Sinds enige tijd kan Nederland 1 live online bekeken worden net als Nederland 2 en Nederland 3, dit kan op npo.nl/live. Daarnaast is er de website van de NOS speciaal ingericht voor de Olympische Spelen, nos.nl/os2014/. De openingsceremonie kan vanmiddag op de website live worden bekeken en natuurlijk kun je hier in de komende twee weken ook terecht om live alle sporten te bekijken. In totaal zijn er net als twee jaar geleden tijdens de Spelen in Londen acht livestreams beschikbaar waarvan één livestream de uitzending van Nederland 1 doorgeeft. Verder vind je op de website veel video’s, liveblogs, overzichten van de medailles, wedstrijdschema’s, instructiefilmpjes en natuurlijk uitslagen.

Mobiele apparaten

De website is responsive zodat het ontwerp zich kan aanpassen aan het apparaat en dus ook goed werkt op mobiele apparaten. Mobiel kijken naar de Olympische Spelen kan overigens ook middels de mobiele apps van de NOS voor iOS, Android en Windows 8. Dezelfde acht livekanalen zijn beschikbaar evenals het laatste nieuws uit Sotsji en een liveblog. Bij groot nieuws zoals bijvoorbeeld medailles zal er een push bericht verzonden.

Lees meer over: , , , ,