Live muziek meeluisteren op Facebook

Ji Lee, creative director van Facebook en tot voor kort nog in dienst van Google heeft per ongeluk op Twitter een bericht geplaatst waarin hij praat over nieuwe nog niet aangekondigde functionaliteit. Zo net voor de start van de f8 conferentie laat Lee weten dat er een nieuwe "Listen with your friend" feature in de nieuwe ticker zit.

Uit het bericht blijkt dat er een link aan de ticker zal worden toegevoegd om na het klikken hierop live mee te luisteren naar hetgeen wat een vriend aan het luisteren is. Daarnaast zal in de ticker dus hetgeen wat je zelf aan het luisteren bent te zien zijn, alles realtime.

Waarschijnlijk had Ji Lee al de beschikking over de nieuwe feature en zich niet gerealiseerd dat hij dit nog niet mocht delen met de rest van de wereld. De tweet was dan ook snel weer verdwenen maar Mitchell Holder wist nog net een screenshot te maken.

Update

Facebook heeft de feature zoals hierboven omschreven geïntroduceerd. Als gebruiker kun je apps nu toestemming geven om automatisch updates toe te voegen aan de ticker zoals naar welke muziek je luistert op Spotify. Vrienden kunnen dan meteen live meeluisteren.

Lees meer over: