Live het vuurwerk in Sydney en Dubai volgen op YouTube

VuurwerkOver een aantal uurtjes zal het nieuwe jaar al beginnen in Australië en traditioneel wordt het nieuwe jaar hier begonnen met een grootste vuurwerkshow in Sydney, de grootste stad van het land. De vuurwerkvoorstelling wordt altijd door bijzonder veel mensen bezocht, geschat werd dat er afgelopen jaar anderhalf miljoen mensen aanwezig waren om het spektakel te bekijken en daarnaast gaan de beelden van de oude Sydney Harbour Bridge die altijd centraal staat in de vuurwerkshow de gehele wereld over.

Wie dit jaar niet in Sydney aanwezig kon zijn om het spektakel te bekijken hoeft niet te wachten totdat de beelden op het nieuws verschijnen, het is dit jaar voor het eerst dat de vuurwerkshow live gevolgd kan worden op YouTube. In samenwerking met Telstra, een Australische provider is er de gehele avond een livestream beschikbaar op de videowebsite. De show is zojuist om 21:00 uur lokale tijd begonnen, het nieuwe jaar begint in Australië om 14:00 uur Nederlandse tijd en dan start ook de vuurwerkshow.

Live volgen van de gehele show in Sydney kan hieronder en op het videokanaal van Telstra. Later op de dag kan ook de vuurwerkshow in Dubai live gevolgd worden op YouTube. Het nieuwe jaar begint in Dubai om 21:00 uur Nederlandse tijd, volgen kan hier.

Lees meer over: ,