Livestreams Paralympische Spelen 2014 in Sotsji

Livestreams Paralympische Spelen 2014 in Sotsji

Gisteravond vond de opening plaats van de Paralympische Spelen in Sotsji. In het Fist-stadion werd een twee uur durend programma afgewerkt met op het einde het ontsteken van de Paralympische vlam. De Nederlandse sporters kwamen rond zes uur Nederlandse tijd het stadion binnen onder leiding van snowboardster Bibian Mentel die eerder vrijdag door chef de mission André Cats aangewezen werd om de Nederlandse vlag te dragen.

Online

Twee weken geleden waren er voor de Olympische Winterspelen in totaal acht livestreams beschikbaar, voor de Paralympische Spelen zijn er nu vier livestreams beschikbaar gemaakt door de NOS. Op de speciaal ingerichte website van de NOS (nos.nl/ps2014) zijn de streams te vinden, daarnaast kun je hier terecht voor het laatste nieuws uit Sotsji, foto's, video's en de medaillespiegel. Ook is er informatie over de Nederlandse sporters te vinden.

De vier livestreams zijn in dit geval niet beschikbaar via de mobiele apps van de NOS voor iOS, Android en Windows 8. De reden hiervoor is dat er is gekozen voor een HD-versie die niet eenvoudig op mobiel te gebruiken is, het is de bedoeling dat tijdens de Paralympische Zomerspelen in 2016 in Brazilië de livestreams wel te bekijken zijn via de mobiele apps.

De Paralympische Spelen duren tot en met volgende week zondag.

Lees meer over: ,