Lego stickers toegevoegd aan chat Facebook

Lego stickers toegevoegd aan chat Facebook

Eerder deze week werd er door Facebook een nieuwe collectie stickers toegevoegd aan de chatapplicatie met onder andere een Vind ik niet leuk duim. Aanvullend is er nu een nieuwe collectie beschikbaar gekomen van Lego. De nieuwe Lego stickers waarvan een screenshot hieronder kunnen gratis worden toegevoegd aan de chatfunctie van het sociale netwerk en werken op zowel de desktop als in de mobiele apps voor Android en iOS.

Het toevoegen van de nieuwe collectie gaat als volgt. Klik in een gesprek op de kleine smiley in het veld om een nieuw bericht te typen, klik daarna onderin (linksonder in de apps, rechtsonder op desktop) op het winkelmandje om de stickerwinkel te openen. In de apps staat onder Uitgelicht de collectie genaamd LEGO Minifiguren, door op gratis te klikken zal de collectie worden toegevoegd. Op desktop staat de collectie direct in beeld.

Lego zelf vraagt op Facebook om nieuwe ideeën door te geven door de hashtag #LEGOStickers te gebruiken. Ideeën doorgeven kan ook met dezelfde hashtag op Twitter.

facebook_lego_stickers

Lees meer over: ,