Larry Page laat weten aan medewerkers niets ernstigs te hebben

Er waren in de afgelopen dagen wat zorgen over de gezondheid van Larry Page, CEO en medeoprichter van Google. Omdat er veel onduidelijkheden en geruchten waren heeft de CEO laten weten aan medewerkers middels een interne memo dat er momenteel niets ernstigs aan de hand is behalve dan dat hij zijn stem volledig kwijt is.

Larry Page was onlangs niet aanwezig bij de aandeelhoudersvergadering wat direct zorgde voor de nodige geruchten waaronder het gerucht dat hij mogelijk ernstig ziek zou zijn. Omdat zijn stem echt rust moet hebben zal hij dus ook niet spreken op Google I/O, de conferentie van Google zelf dat deze week zal plaatsvinden. Tevens zal Page niet aanwezig zijn bij de presentatie van de cijfers over het tweede kwartaal over enkele weken.

Eric Schmidt, voormalig CEO van Google sinds afgelopen jaar wenste tijdens een recente bijeenkomst Page in ieder geval een spoedig herstel toe en zei nog dat medeoprichter Sergey Brin had aangegeven dat deze problemen hem alleen maar een betere CEO kunnen maken gezien het feit dat hij zijn woorden nu zeer zorgvuldig moet kiezen. De berichten over de stemproblemen hebben verder nog geen effect gehad op de beurs.

Lees meer over: ,