Langere titels AdWords advertenties

Google lijkt een wijziging te gaan doorvoeren met betrekking tot de titels van de AdWords advertenties die boven de zoekresultaten verschijnen na het uitvoeren van een zoekopdracht zo merkte Eduard Blacquière van EdWords.nl op. De titel van de advertentie die is te zien in de screenshot hieronder is aangevuld met de eerste regel van de advertentietekst waardoor de titel aanzienlijk langer is dan normaal. Met deze aanpassing lijken de AdWords advertenties nog meer op de organische zoekresultaten.

Eduard geeft verder aan, "Deze wijzigingen aan de Google AdWords top advertenties hebben wel degelijk invloed op het gebruik van de organische zoekresultaten.", "Met deze nieuwe presentatie van de advertentie titel gaan de AdWords advertenties nog meer lijken op de natuurlijke zoekresultaten. Dit gaat dus ten kosten van de SEO inspanningen."

Zoals Eduard aangeeft wijzen de veranderingen die Google doorvoert duidelijk in de richting van Google omdat deze steeds prominenter en uitgebreider in beeld komen.

Lees meer over: ,