Lancering Surface Pro New York geannuleerd vanwege sneeuwstorm

Surface LogoMicrosoft heeft besloten met oog op de aankomende sneeuwstorm om de introductie van de Surface Pro vanavond in New York te annuleren. De tablet zal vanaf morgen beschikbaar zijn in de Verenigde Staten en Canada en voor vanavond had Microsoft een evenement georganiseerd om de Surface Pro te introduceren. Het evenement was niet zo groot opgezet als op 25 oktober toen Windows 8 en de Surface RT werden gepresenteerd door het bedrijf, in plaats daarvan had het bedrijf voor vanavond een select aantal mensen uitgenodigd die de mogelijkheid zouden krijgen om het apparaat uit te proberen en aan te schaffen. De pers was overigens niet uitgenodigd.

surface_pro_uitnodiging

Het noord-oosten van de Verenigde Staten krijgt vandaag mogelijk te maken met een grote sneeuwstorm. Er zijn al meer dan 3000 vluchten geannuleerd en het vliegverkeer van Schiphol naar New York ligt plat. In totaal wordt er tot 60 centimeter sneeuw verwacht.

Surface RT

De Surface Pro die er in de Verenigde Staten is vanaf 899 dollar komt vooralsnog niet naar Nederland, wel komt vanaf volgende week donderdag de Surface RT naar Nederland. Speciaal voor de gelegenheid zal Microsoft vanaf donderdag een tijdelijke winkel openen in Amsterdam. De Surface RT is er vanaf 486 euro en je hebt dan het 32 GB model. Met een Touch Cover, een magnetisch hoesje dat als toetsenbord dient kost dit model 585 euro. De Surface RT 64 GB is er voor een bedrag van 585 euro, met hoesje 686 euro.

Lees meer over: ,