Laatste nieuwe versie Uitzending Gemist Beta

Er is een nieuwe versie van Uitzending Gemist Beta online gezet, dit is de laatste versie voordat de website definitief de huidige website zal gaan vervangen nadat er ruim een jaar is getest. De belangrijkste toevoeging is het archief van Uitzending Gemist dat bestaat uit duizenden programma's met name uit de jaren 2005 tot 2010. Hierbij moet wel genoteerd worden dat gezien de snelle ontwikkelingen in streaming niet alle programma's uit het archief met dezelfde speler zijn te bekijken. De richtlijnen hiervoor zijn als volgt:

  • Alles speelt af op Silverlight (van begin tot nu)
  • Flash is vanaf 6 januari 2009 tot en met nu
  • iPad/HTML5 is van 6 januari 2009 tot en met nu
  • Uitzonderingen zijn bv. Man Bijt Hond met een archief in Flash en HTML5.

Een andere nieuwe feature is dat je standaard TT888 (ondertiteling) aan kunt zetten en er is een optie toegevoegd om na een aflevering direct de volgende aflevering te bekijken. Beide opties zijn in te schakelen door rechtsboven op Instellingen te klikken.

Internet Explorer 7

Verder is de beslissing gevallen om browser Internet Explorer 7 niet langer te ondersteunen. Aangegeven wordt dat hierbij is meegenomen dat deze versie van Internet Explorer eenvoudig is te upgraden naar Internet Explorer 8 (of Internet Explorer 9).

De komende weken worden de laatste issues verholpen en zal de website online gaan.

Lees meer over: