Laatste dag Windows 8 Upgrade Programma

Windows 8 logoIedereen die tussen 2 juni 2012 en 31 januari 2013 een nieuwe computer heeft aangeschaft met Windows 7 Home Basic, Windows 7 Premium, Windows 7 Professional of Windows 7 Ultimate heeft alleen vandaag nog de kans om een goedkope upgrade naar Windows 8 Pro aan te schaffen voor een bedrag van slechts 14,99 euro.

Registreren kan op de website windowsupgradeoffer.com/nl-NL, na het succesvol registreren op de site ontvang je een e-mail met een code waarmee de upgrade aangeschaft en gedownload kan worden. Voor een extra bedrag is de upgrade er op DVD.

Na vandaag komt het Windows 8 Upgrade Programma tot een einde en is dus de normale prijs gewoon van toepassing voor de upgrade. Sinds begin deze maand is de prijs van de Windows 8 Pro upgrade omhoog gegaan. Een upgrade naar Windows 8 Pro kost 279,99 euro, een upgrade naar Windows 8 kost 119,99 euro. Het Pro Pack om te upgraden van Windows 8 naar Windows 8 Pro is er overigens voor een bedrag van 159,99 euro. Meer over de verschillende versies die er zijn van Windows 8 lees je op deze pagina.

upgrade_windows_8

Lees meer over: ,