Krijg automatisch bericht als nieuwe Twitter website beschikbaar is

Twitter heeft bekend gemaakt aan dat de microblogdienst volledig op de schop gaat, meer daarover lees je hier. In de komende weken wordt het nieuwe design uitgerold als preview naar alle gebruikers. Tijdens deze periode kun je dan nog terugschakelen naar het oude design maar uiteindelijk wordt uiteraard de nieuwe website definitief doorgevoerd. Om nu te weten of je account al is geupgrade is er een speciale applicatie ontwikkeld die je hiervan automatisch op de hoogte brengt.

De applicatie genaamd 'Am I Upgraded Yet?' zal je automatisch een direct message sturen op het moment dat je eigen account is bijgewerkt naar het nieuwe design. Zodoende hoef je dit dus niet zelf steeds te controleren. Inschrijven kan hier. Je logt in en geeft vervolgens toegang tot je account, de applicatie zal vanaf dat moment controleren of de nieuwe Twitter site beschikbaar is. Nu maar hopen dat de applicatie goed werkt :-).

Lees meer over: