Kortingsactie Microsoft: 15 dollar voor Windows 8 Pro upgrade

Gisteren kon je hier nog het bericht lezen over een kortingsactie van Microsoft gericht op kopers van een computer met Windows 7 Home Basic of hoger. Het gaat om een mogelijkheid om na de aanschaf van een computer met Windows 7 tegen een gereduceerde prijs te upgraden naar Windows 8 Pro nadat deze versie is uitgebracht, de actie zal vermoedelijk starten op 2 juni en doorlopen tot minstens januari 2013.

Het ging om gelekte informatie en een detail dat hier ontbrak was de prijs van de upgrade maar dit is nu ook duidelijk. Paul Thurrott weet namelijk te melden op basis van diverse bronnen dat de prijs van de upgrade slechts 14.99 dollar zal bedragen, omgerekend 11.60 euro. Nu is deze prijs uiteraard gericht op de Verenigde Staten en is dus alleen voor degene die na 2 juni een computer met minstens Windows 7 Home Basic kopen.

Het niet duidelijk wat de prijs zal worden in andere landen. Overigens is het ook nog niet duidelijk wat de prijs gaat worden van het Windows 8 Pro Pack en Media Center Pack.

Lees meer over: ,