Tot 395 euro korting Google Analytics User Conference 2012

Google Nederland en negen Google Analytics Certified Partners (GACP's) nodigen je uit voor de Google Analytics User Conference in de Meervaart in Amsterdam op 21 en 22 maart. Gericht op de 'Power Users' die de Google Analytics diepte in willen gaan en MKB-ers en MARCOM-ers die getraind willen worden in de praktische toepassingen.

De Conference Day (21 maart) gaat de diepte in, gericht op de Google Analytics ‘Power Users’, met MastercClasses en Keynote sprekers van Google: Justin Cutroni; Analytics Advocate at Google, Sagnik Nandy; Senior Staff Software Engineer, en Paul Muret; Engineering Director, bedenker van Urchin en eindverantwoordelijk voor Google Analytics.

Op de Training Day (22 maart) zie je wat er allemaal mogelijk is met Google Analytics. Perfect voor MKB-ers, marketing- en communicatieprofessionals, die meer uit Google Analytics willen halen. Verbeter tijdens één van de diverse trainingen jouw Google Analytics kennis. Ook kan je jouw site tijdens de clinics door consultants laten toetsen.

Korting

Wil je naar het congress toe? dan kan dit met korting:

  • Dag 1: Conference day; € 295,- i.p.v. € 445,-
  • Dag 2: Training day; € 295,- i.p.v. € 445,-
  • Wil je beide dagen bezoeken?, je betaalt dan € 495,- i.p.v. € 890,-

Update

Het evenement is helaas uitverkocht.

Lees meer over: ,