Koppeling Skype en Microsoft kan niet ongedaan gemaakt worden

Eind vorige week bracht Skype de bèta van Skype 5.11 voor Windows uit en nieuw met deze versie is de optie om te koppelen met Messenger, of eigenlijk een Microsoft account. Op deze manier beschik je na het koppelen over alle contactpersonen uit Messenger binnen Skype zodat het chatprogramma niet meer geopend hoeft te worden.

Het is alleen wel verstandig om goed na te denken over welke twee accounts je aan elkaar gaat koppelen. Het blijkt namelijk zo te zijn dat zodra een Skype account is gekoppeld met een Microsoft account dit niet meer ongedaan gemaakt kan worden. Daarnaast is op Skype.com alleen te zien dat het account is gekoppeld met een Microsoft account maar is niet te zien met welk account. Skype laat in een reactie weten op dit moment nog niet te kunnen zeggen of dit laatste in de toekomst mogelijk zal worden.

Het loskoppelen van twee profielen kan uiteindelijk wel door contact op te nemen met de customer service, een medewerker van Skype zal dan handmatig de gemaakte koppeling weer ongedaan maken. Meer over de koppeling tussen Skype en Microsoft lees je hier.

Lees meer over: , ,