Kerstkaarten met beelden Google Street View

Kerstkaarten met beelden Google Street View

Moet je nog kerstkaarten versturen dan is het wellicht een leuk idee om gebruik te maken van de website itsamessage.com. Hier kun je terecht om een leuke kerstkaart te maken met een Street View locatie. Na het openen van de website kan er gekozen worden voor 'Use your current location' waarna er toestemming gevraagd zal worden om je huidige locatie te gebruiken. Eventueel kan er ook een alternatief adres ingevoerd worden.

Daarna zal de opgegeven locatie worden geopend en voorzien worden van sneeuw en de omgeving zelf krijgt een schilderachtig effect. Er is een standaard tekst al ingevuld en deze kan eventueel aangepast kan worden, er kunnen drie regels tekst worden ingevoerd.

Zodra je kerstkaart klaar is kan deze middels een URL gestuurd worden naar vrienden en bekenden. De website itsamessage.com is overigens niet nieuw en kan al langer gebruikt worden om kerstkaarten met beelden van Google Street View te versturen.

Een vergelijkbare mogelijkheid is er in de vorm van een app op Facebook van Thorntons, echter moet helaas eerst de pagina worden geliked om een kerstkaart met beelden van Street View te kunnen versturen. Verschil is dat er met deze app een zowaar sneeuwpop zal worden toegevoegd aan de kerstkaart die boven de gekozen locatie zal vliegen.

facebook_kerstkaart_street_view