Katy Perry neemt op Twitter het stokje over van Justin Bieber

Katy Perry neemt op Twitter het stokje over van Justin Bieber

Justin Bieber is niet langer de populairste persoon op Twitter. De 19-jarige Canadese popster nam begin dit jaar de titel als gebruiker met de meeste volgers over van zangeres Lady Gaga en hij behaalde als eerste gebruiker in juni dit jaar de mijlpaal van 40 miljoen volgers. Bieber heeft uiteindelijk de titel niet heel erg lang kunnen vasthouden want hij heeft nu het stokje over moeten geven aan de 29-jarige Amerikaanse zangeres Katy Perry.

Op het moment van schrijven heeft Justin Bieber 46,519,432 volgers en staat de teller bij Katy Perry op 46,550,588 volgers. Gemiddeld krijgt de zangeres er meer dan 55.000 volgens nieuwe volgers per dag bij, Justin Bieber krijgt er dagelijks 33.000 volgers bij.

Lady Gaga staat op de derde plaats met meer dan 40,4 miljoen volgers, op de vierde plaats staat president Barack Obama met bijna 40 miljoen volgers en de top 5 wordt afgesloten door zangeres Taylor Swift. Hieronder zie je de volledige top 10 gebruikers op Twitter wat betreft het totale aantal volgers volgens Twittercounter.com. Overigens is op Facebook zangeres Rihanna nog altijd de populairste persoon met bijna 80 miljoen fans gevolgd door rapper Eminem op de tweede plaats met meer dan 77 miljoen fans.

top_10_twitter_accounts_november_2013

Lees meer over: ,