Katy Perry heeft nu meer dan 50 miljoen volgers op Twitter

Katy Perry heeft nu meer dan 50 miljoen volgers op Twitter

Het is de Amerikaanse zangeres Katy Perry gelukt om als eerste gebruiker op Twitter over de magische grens te gaan van 50 miljoen volgers. In november afgelopen jaar nam de zangeres de titel van meest gevolgde persoon op Twitter al over van de 19-jarige Canadese popster Justin Bieber, Bieber was de eerste gebruiker was die de grens van 40 miljoen volgers wist te passeren. Op dit moment heeft Justin Bieber 49,2 miljoen volgers.

Op de derde plaats is de President van de Verenigde Staten te vinden, Barack Obama heeft momenteel iets meer dan 41,2 miljoen volgers. Op de vierde plaats staat Lady Gaga met 41 miljoen volgers. Lady Gaga was de meest populaire persoon op Twitter van augustus 2010 tot januari 2013. De top vijf wordt afgesloten door het account van YouTube met bijna 40 miljoen volgers. De tien populairste gebruikers op Twitter hieronder:

  1. Katy Perry: 50 miljoen volgers
  2. Justin Bieber: 49.2 miljoen volgers
  3. Barack Obama: 41.2 miljoen volgers
  4. Lady Gaga: 41 miljoen volgers
  5. YouTube: 38.9 miljoen volgers
  6. Taylor Swift: 38.7 miljoen volgers
  7. Britney Spears: 35.6 miljoen volgers
  8. Rihanna: 33.8 miljoen volgers
  9. Instagram: 30.5 miljoen volgers
  10. Justin Timberlake: 30.2 miljoen volgers

Facebook

Kijkend naar Facebook zijn de verhoudingen iets anders. De populairste pagina op het sociale netwerk is de pagina van Facebook for Every Phone met op de tweede plaats de pagina van Facebook zelf. De populairste persoon op Facebook is te vinden op de derde plaats en dit is zangeres Rihanna, zij heeft bijna de grens van 85 miljoen likes bereikt. Rapper Eminem die op dit moment een hit heeft met Rihanna staat op de vierde plaats met 81,3 miljoen likes en de top vijf wordt afgesloten met Shakira die momenteel eveneens een hit met Rihanna heeft. Shakira heeft 80,8 miljoen likes. Katy Perry heeft 63,3 miljoen fans.

Lees meer over: , , ,