Katy Perry gebruikt Timeline Facebook voor nieuwe video

Het komt tegenwoordig vaker voor dat artiesten alvast een muzieknummer op YouTube plaatsen voordat de bijbehorende clip is gemaakt. In dat geval wordt dan de tekst van het nummer geplaatst in de video wat er helaas vaak voor zorgt dat de video bijzonder saai is maar dan wel weer goed is om de volledige tekst goed uit je hoofd te leren :-).

Zangeres Katy Perry heeft dit ook meerdere keren gedaan waaronder vrij recent voor het nummer Teenage Dream van het gelijknamige album waarvan later een echte clip uitkwam. Voor het nieuwste nummer dat getiteld is "Wide Awake" heeft de zangeres het anders en creatiever aangepakt door de Timeline van Facebook te gebruiken.

In de video worden diverse recente hoogtepunten getoond op deze manier en zelfs de oprichter van Facebook met wie ze ooit een ontmoeting had komt nog even voorbij. Het idee achter de video is om op deze manier de afgelopen jaren te vieren met de tekst van Wide Awake hierin verwerkt. Katy Perry heeft meer dan 43 miljoen likes op Facebook.

Lees meer over: , ,