John Mayer sluit Twitter-account, laat 3.7 miljoen volgers achter

Zanger John Mayer heeft besloten om zijn Twitter-account te sluiten en laat daarmee 3.7 miljoen volgers achter. Dat betekent dat Mayer in ieder geval niet geeft om grote getallen aangezien 3.7 miljoen volgers behoorlijk veel is. Via een woordvoerder liet de zanger weten dat het account alleen gebruikt is om zijn recente tour 'Battle Studies' te promoten en gezien het feit dat deze tour afgelopen ten einde is, is het Twitter-account dus geheel overbodig geworden.

Mayer communiceert wel verder met zijn fans via zijn recent opgezette blog op Tumblr. 5 maanden geleden begon hij hier een blog en inmiddels heeft hij 50.000 volgers.

Ondanks dat hij wellicht klaar is met Twitter blijft het toch wel wat vreemd om een account met zoveel volgers zomaar te sluiten. Het account had wellicht gebruikt kunnen worden voor een volgende tour die zeker wel zal volgen. Het is wel zo dat vanwege zijn Twitterverslaving zijn relatie met Jennifer Aniston afgelopen jaar op de klippen liep. De verslaving zou de belangrijkste reden zijn geweest waarom de relatie ten einde kwam.

In totaal had John Mayer op Twitter iets meer dan 3.7 miljoen volgers, hij volgde zelf 94 mensen en plaatste meer dan 2400 tweets.

Lees meer over: