iWatch van Apple, een aantal conceptversies

Zowel de New York Times als de Wall Street Journal claimen dat Apple momenteel bezig is met de ontwikkeling van een smart watch met gebogen glas die al iWatch wordt genoemd. De slimme horloge zou voorzien zijn van het besturingssysteem iOS net als de iPhone, iPad en iPod Touch en ook bepaalde smartphone functies gaan krijgen.

Volgens de bronnen zou het horloge verbinding kunnen maken met andere apparaten zoals een iPhone, zodoende kan er dan een melding worden getoond op de iWatch wanneer er wordt gebeld, kunnen e-mailberichten worden gelezen evenals het laatste nieuws. De informatie is afkomstig van bronnen die bekend zijn met de plannen van het bedrijf maar anoniem willen blijven omdat zij niet mogen praten over nog niet uitgebrachte producten. Apple zou momenteel in gesprek zijn met Foxconn over de productie van het horloge, veel verdere details zijn er nog niet en vooralsnog blijft het bij deze geruchten.

In de afgelopen tijd zijn er al meerdere keren conceptversies van de iWatch verschenen gemaakt, een aantal van deze concepten waaronder een handphone zie je hieronder.

iwatch_1
Bron: www.iphoneincanada.ca

iwatch_2
Bron: www.gsmdome.com

iwatch_3
Bron: www.iphoneclub.nl

iwatch_4
Bron: www.gearburn.com

iwatch_5
Bron: www.babble.com

iwatch_6
Bron: www.mashable.com

iwatch_7
Bron: www.techrunway.com

iwatch_8
Bron: www.techfreakstuff.com

iwatch_9
Bron: www.ubergizmo.com

Lees meer over: ,