iTunes 11.1, klaar voor iOS 7, beschikbaar om te downloaden

iTunes 11.1, klaar voor iOS 7, beschikbaar om te downloaden

Naast het uitbrengen van iOS 7 vanavond heeft Apple ook een nieuwe versie van iTunes uitgebracht die klaar is voor de nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem. De nieuwe versie van iTunes brengt een aantal verbeteringen met zich mee en bevat een aantal nieuwe toevoegingen zoals iTunes Radio, Genius Shuffle en Podcast-stations.

De laatste versie van iTunes beschikbaar voor zowel Windows als Mac kan worden gedownload op de website van Apple, bestaande installaties kunnen middels Apple Software update worden bijgewerkt. Hieronder een overzicht van alle wijzigingen met iTunes 11.1. Indien je een iPhone of iPad wilt gaan updaten naar iOS 7 middels iTunes dan is het advies ook om deze nieuwe versie van de software eerst te installeren.

  • iTunes Radio. iTunes Radio is een geweldige nieuwe manier om muziek te ontdekken. Kies uit meer dan 250 stations of begin een nieuw station op basis van uw favoriete artiest of uw favoriete nummer. Met een abonnement op iTunes Match kunt u zonder reclame van iTunes Radio genieten.
  • Genius Shuffle. Een magische nieuwe manier om uw muziekbibliotheek te gebruiken. Kies 'Genius Shuffle' om iTunes direct nummers te laten afspelen die goed bij elkaar passen. Klik opnieuw op 'Genius Shuffle' om iets nieuws te horen. Het was nog nooit zo eenvoudig om van uw muziek te genieten.
  • Podcast-stations. U kunt nu aangepaste stations met uw favoriete podcasts aanmaken. De stations worden automatisch bijgewerkt met nieuwe afleveringen. Uw stations, abonnementen en huidige afspeelpositie worden via iCloud gesynchroniseerd met de Podcasts-app.
  • Synchronisatie met iOS 7. U kunt iTunes nu gebruiken om uw favoriete muziek, films en meer te synchroniseren naar apparaten met iOS 7. Daarnaast maakt iTunes het nu nog gemakkelijker om snel apps te ordenen en te synchroniseren met uw iPhone, iPad en iPod touch.
Lees meer over: , ,