iTunes 10.5 uitgebracht

Apple heeft net voordat iOS5 uitgebracht zal worden een nieuwe versie van iTunes uitgebracht. iTunes 5 wordt getest sinds juni en bevat de onderstaande verbeteringen. Verder laat Apple weten dat de nieuwe versie van iTunes niet langer QuickTime vereist en dat QuickTime ook niet langer deel uitmaakt van iTunes.

  • iTunes in de cloud. iTunes bewaart uw muziek- en tv-aankopen nu in iCloud en maakt ze beschikbaar op uw apparaten, overal en altijd, zonder extra kosten.
  • Automatische downloads. Koop muziek op een willekeurig apparaat of een willekeurige computer en er wordt automatisch een kopie op uw pc en iOS-apparaten gedownload.
  • Download eerder gekochte muziek, tv-programma's, apps en boeken opnieuw, zonder extra kosten. Eerdere aankopen zijn mogelijk niet beschikbaar als ze zich niet langer in de iTunes Store bevinden.
  • Uw iPhone, iPad of iPod touch synchroniseren met iOS 5.
  • Wi-Fi-synchronisatie. Synchroniseer uw iPhone, iPad of iPod touch met iTunes wanneer deze zich in hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden.

Morgen zal Apple zoals aangekondigd iOS5 beschikbaar stellen. Nieuw is onder andere iMessage, een berichtendienst vergelijkbaar met WhatsApp en de integratie van Twitter.

Lees meer over: ,