It’s Alive! @anywhere van Twitter

It's Alive!, zo kondigt Twitter de beschikbaarheid aan van het @anywhere platform. @anywhere moet het eenvoudiger moet om Twitter te integreren in een website, dit alles met behulp van slecht een aantal regels javascript code. Zodoende kun je bijvoorbeeld middels een aantal regels code automatisch alle vermeldingen op je website naar een Twitter account (@gebruikersnaam) voorzien van een bijbehorende link.

Hovercards

Een ander voorbeeld die op de website is te vinden heet Hovercards. Na het plaatsen van de bijbehorende javascript code zal elke vermelding naar een Twitter gebruiker op je website omgezet worden naar een link. Zodra iemand met de muis op een link gaat staan wordt er meer informatie over het account getoond met daarbij een volgknop.

Tweet Box

Tweet Box is een @anywhere module waarmee je een veld plaatst op je website waarmee iemand rechtstreeks vanaf je website een bericht op Twitter kan plaatsen. Deze ziet er hetzelfde uit als op Twitter.com, inclusief het tellertje voor het aantal getypte karakters.

Follow buttons

Als laatste de volg knoppen. Simpel maar doeltreffend. Je plaats een volg knop op je website waarna iemand direct vanaf de website jou kan gaan volgen op Twitter door op de knop te klikken. Meer op http://dev.twitter.com/anywhere

Lees meer over: