ISO-bestanden Windows 8.1 beschikbaar om te downloaden

Windows 8 logo Afgelopen woensdag presenteerde Microsoft de publieke preview van Windows 8.1. De gratis update voor Windows 8 kon direct al na de aankondiging worden gedownload en geïnstalleerd. Echter kon dit eerst alleen door binnen Windows 8 naar de website te gaan van Windows 8.1 maar nu zijn ook de ISO-bestanden online beschikbaar gemaakt.

De ISO-bestanden zijn op deze pagina te vinden. De Engelse versie van Windows 8.1 32-bit weegt 2.5 GB en de Engelse 64-bit weegt 3.3 GB. De preview van Windows 8.1 is verder beschikbaar in het Arabisch, Chinees (vereenvoudigd), Chinees (Traditioneel), Frans, Duits, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Spaans, Zweeds en het Turks. De productsleutel voor invoeren tijdens de installatie: NTTX3-RV7VB-T7X7F-WQYYY-9Y92F.

Overigens als je de bovenstaande pagina bezoekt op een computer met Windows 8 dan zul je de bestanden niet direct bovenaan zien staan. Deze staan in een blokje verborgen onderaan de pagina, door deze link te klikken kom je direct op de juiste pagina terecht. Alternatief is het eerst downloaden en installeren van een kleine update, de computer opnieuw opstarten om vervolgens dan de preview te kunnen downloaden en installeren.

Lees meer over: ,