‘iPhone 5S op 20 september in de winkels’

iPhone LogoHet is de verwachting dat Apple op dinsdag 10 september de nieuwe iPhone 5S zal gaan presenteren samen met de nieuwe iPhone 5C. Waarschijnlijk zal het bedrijf op deze dag ook iOS 7 gaan uitbrengen afgaand op een e-mail van het bedrijf Nuance.

Naast de presentatie op 10 september waren er recent geruchten dat het nieuwe model op vrijdag 20 september in de winkels zal liggen en bevestiging hiervan lijkt er nu te komen uit de hoek van T-Mobile. Via een anonieme bron blijkt namelijk dat medewerkers van de telecomprovider geen vrije dagen mogen opnemen van 20 september tot 22 september, de introductie van de iPhone 5S zal immers gaan zorgen voor extra drukte.

Afgelopen jaar was er een vergelijkbaar bericht omtrent medewerkers van telecomprovider Verizon. Vanwege de komst van de iPhone 5 mochten medewerkers van Verizon toen geen vakantie opnemen tussen 21 september en 30 september. T-Mobile wilde niet reageren op de berichtgeving. Afgelopen jaar lag de iPhone 5 op vrijdag 21 september in de winkels in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Australiƫ, Japan, Hong Kong en Singapore. Dit was iets meer dan een week na de presentatie. Een week later lag de iPhone onder andere in Nederland in de winkels

Video

Als laatste is de onderstaande video verschenen met de nieuwe iPhone 5S waaronder de nieuwe goudkleurige variant en de iPhone 5C. De iPhone 5C te zien in de video is blauw.

Lees meer over: , ,