iPhone 5S en iPhone 5C vergeleken met andere toestellen

iPhone 5S en iPhone 5C vergeleken met andere toestellen

Het heeft lang geduurd maar gisteravond arriveerde eindelijk de nieuwe iPhone 5S en de nieuwe iPhone 5C. De iPhone 5S heeft vergeleken met de iPhone 5 die zal gaan verdwijnen de nodige verbeteringen gekregen. Mashable.com heeft een klein overzicht gemaakt waarin het nieuwe model wordt vergeleken met toestellen van andere fabrikanten. In het onderstaande overzicht gaat het om de Galaxy S4 van Samsung, de HTC One en de Lumia 1020 van Nokia. Het scherm van de iPhone 5S is ongewijzigd gebleven qua grootte en dus beschikken de concurrende toestellen automatisch over een groter scherm. Verder is er gekeken naar de camera, opslag, processor en niet geheel onbelangrijk, de prijs.

De iPhone 5S bestellen kan net als de iPhone 5C vanaf aanstaande vrijdag in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Australië, China, Japan en Singapore en het toestel zal vanaf 20 september in de winkels liggen.

iphone5s_vergelijking

iPhone vs. Galaxy

Als tweede hieronder nog een vergelijking gemaakt door vergelijkingssite Beslist.nl. De vergelijking gaat in dit geval tussen de iPhone 5S, Galaxy S4, iPhone 5C en de S4 Mini.

iphone_vergelijking_beslist

Lees meer over: ,