iPhone 5S en iPhone 5C vanaf 25 oktober in Nederland

iPhone 5S en iPhone 5C vanaf 25 oktober in Nederland

Op 10 september presenteerde Apple de nieuwe iPhone 5C en de nieuwe iPhone 5S. Beide toestellen zijn sinds vrijdag 20 september verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Japan, Puerto Rico, Singapore en het Verenigd Koninkrijk. Op het moment van de introductie van beide toestellen noemde Apple alleen de net genoemde elf landen, Nederland werd nog niet genoemd door Apple.

Apple heeft nu de volgende set met landen aangekondigd waar beide toestellen uitgebracht zullen gaan worden en Nederland staat ook in deze lijst met landen. Zowel de iPhone 5C als de iPhone 5S komen vanaf vrijdag 25 oktober beschikbaar in Nederland.

De andere landen die de iPhone 5C en de iPhone 5S gaan krijgen: Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Franse Antillen, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macau, Malta, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Reunion, Roemenië, Rusland, Slowakije, Slovenië, Zuid-Korea, Spanje, Zweden, Zwitserland, Taiwan en als laatste Thailand.

Op 1 november komt zowel de iPhone 5S als de iPhone 5C uit in Albanië, Armenië, Bahrein, Colombia, El Salvador, Guam, Guatemala, India, Macedonië, Maleisië, Mexico, Moldavië, Montenegro, Saoedi-Arabië, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

iPhone 5S is leverbaar in het goud, zilver en spacegrijs voor een prijs van € 699 voor het 16-GB model, € 799 voor het 32-GB model en € 899 voor het 64-GB model. iPhone 5C is verkrijgbaar in groen, blauw, geel, roze en wit voor een prijs van € 599 voor het 16-GB model en € 699 voor het 32-GB model. De iPhone 5S-hoesjes zullen verkrijgbaar zijn in de kleuren beige, zwart, blauw, bruin, geel en (RED) voor een prijs van € 39. De iPhone 5C-hoesjes zijn er in de kleuren blauw, geel, groen, roze, wit en zwart voor een prijs van € 29.

Review: iPhone 5S is flinke stap vooruit
Review: iPhone 5C is iPhone 5 in een kekke behuizing

Lees meer over: ,