iPhone 5 mogelijk vanaf 5 oktober in Nederland

Hoewel er nog geen bevestiging is dat Apple daadwerkelijk op woensdag 12 september de nieuwe iPhone 5 zal gaan introduceren wordt hier vooralsnog wel vanuit gegaan door iedereen. De website iMore.com weet nu te melden dat op deze dag het ook mogelijk zal zijn voor mensen in de Verenigde Staten om alvast de iPhone 5 te bestellen, het toestel zal dan 9 dagen later op 21 september in de winkels liggen.

Aanvullend daarop is het nu de verwachting dat de iPhone 5 dan ergens in de eerste week van oktober buiten de Verenigde Staten zal worden gelanceerd waaronder in Europa en mogelijk dan ook in Nederland. Dit zal dan waarschijnlijk zijn op vrijdag 5 oktober.

De informatie is afkomstig van dezelfde bronnen die het al eerder meerdere keren bij het rechte eind hadden. Vorig jaar was het nog zo dat de iPhone 4S op dinsdag 4 oktober werd gepresenteerd door Apple en bestellen kon vanaf 7 oktober. Het toestel kwam daarna beschikbaar op 14 oktober in de Verenigde Staten, Australië en enkele andere landen, op 28 oktober kwam het toestel in Nederland en ook in België beschikbaar.

Lees meer over: ,