iPhone 5 aangeboden op eBay

Vanaf vandaag is de nieuwe iPhone die vorige week werd gepresenteerd door Apple te koop in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Australië, Japan, Hong Kong en in Singapore. Volgende week vrijdag zal het toestel naar Nederland en België gaan komen evenals naar 20 andere landen. De belangstelling voor het nieuwe model is groot en dat blijkt onder andere wel uit het gegeven dat er meer dan twee miljoen toestellen werden verkocht binnen 24 uur met als logisch gevolg dat de levertijd in deze landen al is opgelopen naar drie tot vier weken.

eBay

Voor degene die niet zo lang willen wachten is er een mogelijkheid om te gaan naar eBay waar het toestel al door verschillende mensen wordt aangeboden. Zowel de 16 GB als de 32 GB en de 64 GB versie is te vinden op de veilingsite en ook wordt er flink geboden.

De 16 GB versie van de iPhone 5 is op het moment van schrijven te vinden voor 700 dollar maar ook is er bijvoorbeeld een 64 GB versie te vinden waarvan de prijs al over de 2000 dollar is gegaan. Degene die echt niet kunnen wachten zullen dus flink moeten betalen om een toestel te bemachtigen maar hoeven dan dus niet drie tot vier weken te wachten.

Lees meer over: ,