iPhone 4S komt 14 oktober

Uit informatie op de Japanse website van Apple zelf blijkt dat de iPhone 4S vanaf 14 oktober beschikbaar zal zijn. De link onder de tekst verwijst op dit moment nog naar informatie over de iPhone 4. De datum is natuurlijk wel gericht op Japan dus het kan goed zijn dat het toestel op een andere datum in andere landen wordt gelanceerd. De laatste dagen werd al duidelijk dat er een iPhone 4S zit aan te komen en bij deze is dat definitief. Over een klein kwartier zal duidelijk worden of er ook een iPhone 5 komt.

Apple Store

Overigens is op dit moment de Apple Store ook uit de lucht. Wie de shop opent krijgt de melding "We are busy updating the store for you and will be back shortly".

Screenshot

Hieronder een screenshot van de Japanse website van Apple (via Google Translate). Klik op de afbeelding om een vergroting te bekijken.

Update

Het blijft bij de iPhone 4S: iPhone 5 blijft uit. Tevens is duidelijk dat het toestel in diverse landen beschikbaar zal zijn op 14 oktober, in Nederland pas 28 oktober.

Foto's

Ondertussen heeft de website9to5mac.com al twee foto's van de iPhone 4S gevonden door met URL's te spelen. Te zien is dat het design nagenoeg gelijk is aan de iPhone 4.

Lees meer over: ,