iPhone 4 te koop bij Hyves – update

Hyves gaat de iPhone 4 verkopen, vanaf vandaag is het toestel te koop bij Hyves Mobile. Hyves is daarmee het eerste sociale netwerk ter wereld dat de iPhone 4 mag verkopen. De reden dat de iPhone 4 is opgenomen in het assortiment is dat er veel vraag naar was onder Hyves Mobile volgers. Daarnaast is het iOS (iPhone platform) de meest gebruikte manier om mobiel te hyven.

Uit een onderzoek onder geïnteresseerde Hyvers in Hyves Mobile bleek de iPhone het populairste toestel te zijn. Verder is de iPhone applicatie van Hyves de meest gebruikte applicatie, met meer dan 522.000 unieke bezoekers per maand is het aandeel iPhone gebruikers op het mobiele Hyves platform substantieel. Zij vragen ongeveer 1.500.000 mobiele pagina’s per dag op.

Bundels

Er zijn drie verschillende bundels beschikbaar. Dit begint met een eenmalige prijs van 229,95 euro voor het toestel in combinatie met een abonnement van 37,50 euro per maand. Ga je een stapje hoger dan betaal je 179,95 eenmalig en 47,50 per maand en bij het laatste abonnement betaal 199,95 euro eenmalig en 57,70 per maand. De looptijd van alle abonnementen is 2 jaar en je betaalt eenmalig €24,95 aansluitkosten.

Update

Op dit moment is alleen nog de 16 GB variant beschikbaar in de shop. Navraag bij Hyves leert dat als er vraag genoeg is ook de 32 GB versie eventueel beschikbaar gaat komen.

Lees meer over: , , ,