Bestellen iPhone 4 in de VS een ramp

De nieuwe iPhone die onlangs werd aangekondigd is flink besteld. De belangstelling voor de iPhone 4 was in de Verenigde Staten groter dan verwacht met als gevolg dat AT&T de nodige problemen kreeg met het bestelsysteem waardoor mensen het toestel niet konden bestellen.

Tevens zorgde een bug ervoor dat dat privégegevens van AT&T klanten werden gelekt. Dit was mogelijk een gevolg van een update van de serversoftware afgelopen weekend. Diverse klanten kregen bij het inloggen prompt de gegevens van iemand anders in beeld. Enkele klanten melde dit aan Gizmodo maar volgens een insider bij AT&T kan het probleem in werkelijkheid veel groter zijn dan de klanten die nu bekend zijn.

Uiteindelijk was door alle problemen het resultaat dat AT&T overschakelde op het noteren van bestellingen met pen en papier en uiteindelijk volledig stopte met het opnemen van bestellingen. Op de website heeft Apple een excuus geplaatst gericht aan alle mensen die problemen hadden met het bestellen of er zelfs niet in slaagde een iPhone te reserveren.

Lees meer over: ,