iPad Mini is een grote iPod Touch

De geruchten over een aankomende kleinere versie van de iPad van Apple gaan gewoon door. Het is de verwachting dat het bedrijf op 12 september de iPad Mini gaat introduceren, ook al iPad Air genoemd waarmee de concurrentie wordt aangegaan met de Nexus 7 tablet van Google, de Kindle Fire van Amazon en de Galaxy Tab 7 van Samsung.

De website 9to5mac heeft van diverse bronnen vernomen dat de iPad Mini er eigenlijk uitziet als een grote iPod Touch al zijn de randen aan de zijkanten van het scherm wel een stuk smaller, zodoende is het scherm dan weer iets groter, vermoedelijk 7.9 inch. Aanvullend daarop zou de iPad Mini net zo dun worden als de iPod Touch met 7.2 millimeter en ongetwijfeld zal het apparaat een stuk lichter worden dan de huidige iPad.

De website heeft alvast een voorschot genomen op hoe het apparaat er straks uit gaat zien met de onderstaande afbeelding. Rechts zie je de huidige iPod Touch staan, in het midden zie je de huidige iPad en dan links staat dan de vermoedelijke nieuwe iPad Mini.

Lees meer over: