iOS 7 mogelijk beschikbaar op 10 september

ios_7_logo De nieuwe versie van iOS, iOS 7 komt mogelijk op 10 september beschikbaar voor iedereen met een iPhone, iPad, iPad Mini en iPod Touch. De nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem werd op 10 juni gepresenteerd door Apple en brengt een hoop vernieuwingen met zich mee vergeleken met iOS 6 waaronder een volledig nieuw uiterlijk.

Een officiële datum waarop iOS 7 uitgebracht zal gaan worden door Apple is er tot op heden nog niet maar mogelijk zal dit gaan gebeuren op 10 september zo blijkt uit de onderstaande gelekte e-mail. Het bericht is afkomstig van Nuance, het softwarebedrijf verantwoordelijk voor de spraakherkenningstechnologie voor Siri. In de e-mail wordt gesproken over iOS 7 GA op 10 september, GA is de afkorting van General Availability.

10 september is tevens de dag waarop vermoedelijk de nieuwe iPhone 5S en de iPhone 5C zullen worden gepresenteerd door Apple. Indien de update daadwerkelijk voor het grote publiek beschikbaar en ontwikkelaars zal worden gemaakt wijkt het bedrijf af van afgelopen jaar. Afgelopen jaar werd op de dag van de presentatie van de iPhone 5 (12 september) de Gold Master van iOS 6 uitgebracht voor ontwikkelaars en volgde de algemene beschikbaarheid van iOS 6 pas een week later op dinsdag 19 september.

ios_7_10_september

Lees meer over: , , ,