iOS 7.0.4 nu beschikbaar om te downloaden

iOS 7.0.4 nu beschikbaar om te downloaden

Apple heeft zojuist iOS 7.0.4 beschikbaar gemaakt om te downloaden en te installeren. De update die slechts 16,2 MB weegt is er voor de iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Mini, iPad Mini 2 en de iPod Touch vijfde generatie. In de omschrijving van de download staat dat er diverse verbeteringen en oplossingen voor problemen zijn doorgevoerd waaronder een probleem waardoor sommige gebruikers geen FaceTime-gesprekken konden voeren. Voor de iPod vierde generatie heeft Apple iOS 6.1.5 uitgebracht om dezelfde problemen met FaceTime op te lossen.

iOS 7 werd op 18 september uitgebracht door Apple en binnen een week volgde al versie 7.0.2. Op 23 oktober bracht Apple iOS 7.0.3 uit waarmee onder andere problemen met iMessage werden opgelost evenals problemen met de iWork apps van het bedrijf.

Om de update te installeren ga naar de instellingen van het iOS-apparaat, druk daarna op Algemeen en kies vervolgens voor Software update om de nieuwe versie te installeren.

ios_704

Lees meer over: , , ,