iOS 6 Niet Storen functie werkt vanaf 7 januari weer normaal

iOS 6 Niet storenApple heeft laten weten dat de bug met de Niet Storen functie opgelost zal zijn en dus weer normaal zal functioneren vanaf maandag 7 januari. Op nieuwjaarsdag bleek de functie in iOS 6 echter bij een hoop gebruikers niet goed meer te werken.

Met de functie kun je instellen dat een bepaalde periode telefoontjes en notificaties worden stilgehouden zodra deze binnenkomen. De bug zorgt er echter voor dat de functie zichzelf niet meer automatisch uitschakelt op de opgegeven tijd waardoor telefoontjes en notificaties langer dus langer worden stilgehouden dan daadwerkelijk de bedoeling is.

Apple heeft nu een bevestiging online geplaatst waarin wordt toegegeven dat de bug inderdaad aanwezig is maar verder wordt er geen verklaring voor gegeven. Het bedrijf geeft aan dat de functie vanaf maandag 7 januari weer normaal zal functioneren en het advies is om voor maandag de functie alleen handmatig in en uit te schakelen. De functie dempt niet de wekker dus verslapen is niet mogelijk door de bug. Eerder deze week begon het bedrijf overigens toevallig met het uitzenden van een nieuwe commercial met Venus en Serena Williams waarin juist de Niet Storen functie in iOS 6 wordt gepromoot.

niet_storen_knop_ios

Lees meer over: , ,