iOS 6.1 beschikbaar om te downloaden en te installeren

iOS 6.1 Apple heeft maandagavond versie 6.1 uitgebracht van iOS en de nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem kan vanaf nu gedownload en geïnstalleerd worden. Waar een half uurtje geleden nog alle trending topics in Nederland hadden te maken met het aftreden van Koninging Beatrix staat iOS 6.1 inmiddels ook in de lijst op Twitter.

De update is er voor de iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad derde en vierde generatie, iPad 2, iPad Mini en als laatste voor de iPod Touch vierde en vijfde generatie.

Wijzigingen

Apple geeft aan dat de volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

  • LTE-ondersteuning voor meer aanbieders (een volledige lijst van de ondersteunde aanbieders vindt u op www.apple.com/iphone/LTE/)
  • iTunes Match-abonnees kunnen nu afzonderlijke nummers downloaden uit iCloud
  • Nieuwe knop om de advertentie-id opnieuw in te stellen

Updaten van een iPhone, iPad of iPod Touch kan eenvoudig via een Wi-Fi verbinding. Ga naar de instellingen van het iOS-apparaat en druk daarna op Algemeen en kies vervolgens voor Software update om de nieuwe versie te installeren. Druk daarna op de knop 'Download en installeer' om de update te downloaden en te installeren. Na het drukken op de knop zul je uiteraard eerst akkoord moeten gaan met de voorwaarden.

ios_61

Lees meer over: , , , ,