iOS 6.0.1 nu te downloaden en te installeren

Het is inmiddels meer dan een maand geleden dat Apple versie 6 van iOS uitbracht en nu is daar de volgende versie uitgebracht, iOS 6.0.1 voor de iPhone, iPad en iPod Touch. De update bevat weer diverse verbeteringen en oplossingen voor problemen.

Zo is er een probleem verholpen dat ertoe leidde dat software-updates niet draadloos konden worden geïnstalleerd op de iPhone 5, er is een probleem verholpen dat kon leiden tot het verschijnen van horizontale strepen op het toetsenbord en er is een probleem opgelost dat ertoe kon leiden dat de camera niet flitste. Verder geeft Apple aan dat de betrouwbaarheid van de iPhone 5 en de iPod touch (5e generatie) bij de verbinding met gecodeerde WPA2 Wi-Fi-netwerken is verbeterd, er een probleem is verholpen dat ertoe kon leiden dat de iPhone in sommige gevallen het mobiele netwerk niet kon gebruiken. Als laatste heeft Apple een codeslotprobleem verholpen dat er in sommige gevallen toe kon leiden dat er vanuit het toegangsscherm toegang was tot Passbook-kaartinformatie.

Updaten van een iPhone, iPad of iPod Touch kan eenvoudig via een Wi-Fi verbinding. Ga naar de instellingen van het iOS-apparaat en druk daarna op Algemeen en kies vervolgens voor Software update om de nieuwe versie te installeren. Druk daarna op de knop 'Download en installeer' om de update te downloaden en te installeren. Na het drukken op de knop zul je uiteraard eerst akkoord moeten gaan met de voorwaarden.

Lees meer over: , , , ,