iOS 4.3 nu beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod Touch

Apple heeft iets eerder dan verwacht iOS 4.3 beschikbaar gemaakt voor de iPhone (3GS en 4), iPad en iPod Touch (derde en vierde generatie). De update van het mobiele besturingssysteem kan vanaf nu gratis gedownload worden via iTunes. De nieuwe iPad 2 die vanaf vrijdag gelanceerd wordt in de Verenigde Staten en vanaf 25 maart beschikbaar komt in Nederland beschikt standaard al over iOS 4.3.

Nieuw in iOS 4.3 is onder andere een Persoonlijke hotspot-functie waarmee het mogelijk is om de internetverbinding van een iPhone te delen met maximaal vijf apparaten in een combinatie van maximaal drie Wi-Fi-apparaten, drie Bluetooth-apparaten en één USB-apparaat. Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor de iPhone 4 en let daarnaast wel op dat er een ondersteund dataplan vereist is.

Verder surf je nu sneller met Safari dankzij de Nitro JavaScript-engine, nieuw is het nieuwe iTunes Thuisdeling en er zijn verbeteringen in AirPlay.

Downloads

Zoals gezegd beschikbaar via iTunes maar rechtstreeks downloaden kan eventueel ook met een browser als je dat makkelijker vindt en weet hoe je in dat geval je toestel moet bijwerken. PCWorld verzamelde de rechtstreekse downloadlinks, een overzicht hieronder.

Lees meer over: , , , ,