Invites voor TwileShare, bestanden delen met Twitter

Net voor het einde van afgelopen jaar is er een nieuwe applicatie gelanceerd genaamd TwileShare. De nieuwe applicatie richt zich zoals de naam al doet vermoeden op gebruikers van Twitter en is bedoeld om eenvoudig bestanden te uploaden en te delen. Zodra je bent ingelogd heb je 1GB tot je beschikking om bestanden op te slaan. Het is mogelijk om afbeeldingen te uploaden (PNG, GIF, JPG) maar ook Word (.DOC) en PDF bestanden. Deze bestanden mogen maximaal 20 MB groot zijn.

Nadat je een bestand hebt geüpload wordt er direct een verkorte URL voor aangemaakt. Het nadeel is dat het bestand direct als bericht op Twitter wordt geplaatst. Er is geen optie om alleen het bestand te uploaden zonder dat deze direct op Twitter wordt gedeeld zoals bijvoorbeeld Twitpic dit wel heeft. Het voordeel is dat middels Sribd bijvoorbeeld Word en PDF bestanden online te bekijken zijn zonder dat deze eerst gedownload hoeven worden.

Invites

Op dit moment is TwileShare alleen beschikbaar op basis van uitnodiging. WebSonic.nl heeft een aantal invites voor de service. Heb je interesse om TwileShare uit te proberen stuur even een verzoekje (met mailadres) op Twitter of via de mail: tips@websonic.nl.

Lees meer over: