Internet Explorer 11 Release Preview voor Windows 7 uitgebracht

Internet Explorer 11 Release Preview voor Windows 7 uitgebracht

Twee maanden geleden bracht Microsoft de Developer Preview van Internet Explorer 11 voor Windows 7 uit, nu is daar de volgende versie, de Release Preview van de browser. Internet Explorer 11 zal volgende maand standaard aanwezig zijn binnen Windows 8.1 en daarnaast worden uitgebracht worden Windows 7. Microsoft claimt dat de Release Preview gemiddeld 30 procent sneller is dan andere browsers en 5 procent sneller dan de Developer Preview. De nieuwe versie van de browser kan hier worden gedownload.

Naast het uitbrengen van de Release Preview heeft Microsoft diverse nieuwe virtuele images toegevoegd aan de website Modern.ie speciaal gericht op ontwikkelaars.

The Browser You Loved To Hate

Vorig jaar in maart begon Microsoft met de campagne The Browser You Loved To Hate gericht op gebruikers die vroeger Internet Explorer hebben gebruikt. Met de campagne wil Microsoft deze gebruikers vragen om de browser die in de afgelopen jaren een stuk beter is geworden een tweede kans te geven. Onderdeel van deze campagne zijn diverse video's en tegelijk met het uitbrengen van de Release Preview van Internet Explorer 11 is er een nieuwe video online geplaatst met de titel Rethink Your Relationship With Internet Explorer.