Integratie Skype in Outlook.com volledig afgerond

Integratie Skype in Outlook.com volledig afgerond
Uitrol integratie Skype in Outlook.com volledig afgerond.

Skype in Outlook.com is nu beschikbaar voor alle gebruikers van de maildienst wereldwijd zo is aangekondigd door Microsoft. Het bedrijf is al langer bezig met de integratie van Skype in Outlook.com, in maart afgelopen jaar lekte een video uit die de integratie al toonde en op 1 mei vorig jaar introduceerde Microsoft een eerste preview van Skype in de maildienst. In augustus werd de integratie verder uitgerold naar alle gebruikers in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Brazilië, Canada, en in Frankrijk.

Gebruikers die gebruik willen maken van Skype dienen wel eerst een plugin te downloaden die beschikbaar is voor Google Chrome, Firefox, Internet Explorer en nu ook voor Safari.

Inloggen kan met een account van Skype die daarna aan Outlook.com gekoppeld kan worden, gebruikers die nog geen account van Skype hebben kunnen inloggen met een account van Microsoft. Met Skype geïntegreerd in de maildienst kunnen zowel audiogesprekken als videogesprekken worden gevoerd. Daarnaast is er ondersteuning voor HD toegevoegd voor gebruikers die de desktopversie van Outlook.com gebruiken.

Lees meer over: , ,