Instagram werkt apps voor iOS en Android bij

Instagram werkt apps voor iOS en Android bij

Instagram heeft afgelopen vrijdag een nieuwe versie van de app uitgebracht voor zowel Android als iOS. Als eerste is er aan de versie voor Android een nieuwe optie toegevoegd om eenvoudig foto's te kunnen rechttrekken, een feature die recent al werd doorgevoerd in de app voor iOS. Na het maken van een foto kan deze middels een druk op de knop gecorrigeerd worden, tevens hier een optie om zelf de foto verder handmatig te roteren.

Aan de instellingen van beide apps zijn twee nieuwe opties toegevoegd. Als eerste gaat het om een optie betreffende het geluid van video's, er kan nu worden ingesteld om het inschakelen en uitschakelen van het geluid gelijk te trekken met de belsignaalschakelaar. Als tweede is er een optie toegevoegd waarmee ingesteld kan worden wanneer video's vooraf geladen moeten worden, altijd of alleen als er verbinding is met een Wi-Fi netwerk.

instagram_video_opties

Als laatste is er specifiek in de app voor iOS nog een wijziging met betrekking tot video's. De optie om het automatisch afspelen van video's uit te zetten is weggehaald, mogelijk heeft dit te maken met het feit dat er gestart is met het tonen van advertenties. Recent liet Instagram weten te beginnen met advertenties, eerst alleen voor gebruikers in de VS.

Instagram downloaden: iOS - Android

Lees meer over: , , ,