Instagram voor Windows Phone, mogelijk echt, mogelijk hoax

Er is op Twitter een foto uitgelekt die zou kunnen duiden op een release van Instagram voor Windows Phone. Het gaat om een screenshot van de Windows Store die werd gedeeld op Twitter en hieronder is te bekijken. Te zien is Instagram voor Windows Phone met de vermelding onder het logo van de fotoapplicatie dat de applicatie nog niet gedownload kan worden, dit zou kunnen betekenen dat het om een interne preview gaat.

Er echter niet met zekerheid worden gezegd of de foto echt is. Het zou in dit geval net zo goed om een nagemaakte pagina kunnen gaan, iets wat niet moeilijk is om te doen.

Het is namelijk zo dat de eerste foto die uitlekte op Twitter nog een tekst bevatte die ging over Android, later kwam er een gecorrigeerde screenshot met een aangepaste tekst voor Windows Phone. De verklaring zou zijn dat de eerste screenshot al wat ouder was en dat de pagina inmiddels was bijgewerkt. Echt of niet, er zullen veel gebruikers zijn van Windows Phone die graag deze applicatie van Instagram zouden willen downloaden.

instagram_windows_phone

Lees meer over: ,