Instagram voor Android nu met een nieuw plat design

Instagram voor Android nu met een nieuw plat design

Instagram heeft een nieuwe versie van de app uitgebracht voor Android. De eerste versie van Instagram voor Android werd gelanceerd begin april 2012, de introductie kwam nog net voor de aankondiging dat Facebook Instagram had overgenomen. Slechts in een aantal dagen na lancering werd de versie voor Android al meer dan 5 miljoen keer gedownload.

De nieuwe versie die nu is uitgebracht beschikt over een geheel nieuw platter design waardoor de app makkelijker te gebruiken is. Vrijwel alle elementen van de app zoals alle knoppen zijn in meer of mindere mate bijgewerkt. Onder de motorkap zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd waardoor de app een stuk sneller is geworden, zo wordt het profiel gemiddeld twee keer zo snel geladen. Instagram voor Android kan hier in de Google Play Store worden gedownload, hieronder enkele screenshots van de nieuwe versie.

It’s the same Instagram for Android you know and love—faster, cleaner and easier to use than ever, aldus de omschrijving van Instagram over de nieuwe versie van de app.

instagram_android_2014_1

instagram_android_2014_2

Lees meer over: , ,