Instagram stuurt uitnodigingen rond voor event op 12 december

Instagram stuurt uitnodigingen rond voor event op 12 december

Volgende week op donderdag 12 december zal Instagram een bijeenkomst organiseren voor de pers in New York. Het bedrijf heeft ouderwets via de post uitnodigingen gestuurd naar de Amerikaanse pers, in de verstuurde uitnodiging staat alleen de tekst 'share a moment' en duidelijk is dat de oprichter van Instagram, Kevin Systrom, aanwezig zal zijn.

Het is vooralsnog onduidelijk wat Instagram precies zal gaan aankondigen volgende week donderdag maar het speculeren is al begonnen. Zo zou het feit dat de uitnodigingen per post zijn verzonden door het bedrijf kunnen duiden op iets wat te maken heeft met print.

Verder waren er recent geruchten over een mogelijke komst van een berichtenservice van Instagram. Gebruikers zouden zodoende privéberichten kunnen versturen naar andere gebruikers, waarschijnlijk met de optie om foto's en video's toe te voegen. Er zou ook gekeken worden door Instagram naar groepsberichten. Op dit moment is er nog geen mogelijkheid aanwezig voor gebruikers om privéberichten naar elkaar te versturen.

Lees meer over: ,