Instagram op rode loper Golden Globe Awards

Instagram op rode loper Golden Globe Awards

Morgenavond zullen in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills voor de 71ste keer de Golden Globe Awards worden uitgereikt, prijzen in verschillende categorieën voor de beste films en televisieprogramma's. Zoals gebruikelijk zullen er veel journalisten te vinden zijn op de rode loper om alle beroemdheden te interviewen maar ook Instagram zal dit jaar aanwezig zijn. Het bedrijf zal namelijk een InstaStop gaan plaatsen op de rode loper.

De InstaStop is een grote touchscreen die vragen bevat van fans, de beroemdheden die op de rode loper zullen verschijnen kunnen deze vragen aantikken en vervolgens beantwoorden. De antwoorden mogen maximaal 15 seconden zijn vergelijkbaar met de feature om korte video's op te nemen te vinden in de apps van Instagram. Vragen kunnen door gebruikers worden gesteld door een video te maken met de app en deze te voorzien van de hashtag #AskGlobes. De antwoorden die gegeven worden zullen automatisch worden geüpload naar het het account van de Golden Globes Awards op Instagram.

Ondertussen is er ook een kleinere variant van de InstaStop (met een iPad) achter de schermen geplaatst waarmee winnaars snel selfies kunnen maken en uploaden. We've seen Hollywood increasingly embrace Instagram, and this integration at the Golden Globes is the latest example of that. By bringing this technology to the red carpet, we're bringing the Instagram community into the show like never before, aldus Charles Porch van Instagram. Deze kleine InstaStop werd al eerder bij evenementen geplaatst waaronder de New York Fashion Week, de Teen Choice Awards, het US Open en de Emmy's 2013.

instagram_video_booth

Lees meer over: ,