Instagram offline door storing bij Amazon

Wie op dit moment naar Instagram.com gaat of de app probeert te openen komt bedrogen uit. Vanwege een stroomstoring bij de clouddienst van Amazon ging Instagram offline en ook onder andere het digitale prikbord Pinterest ondervond problemen, echter waar Instagram momenteel nog steeds uit de lucht is lijkt Pinterest inmiddels weer goed bereikbaar te zijn. De storing werd veroorzaakt door stormen in North Virginia.

Wie op dit moment de homepage van de fotoapplicatie opent krijgt de pagina in principe niet in beeld. Degene die de website wel te zien krijgen zien de volgende melding staan op de pagina. "Instagram is down 🙁 An electrical storm in Virginia has affected most of our servers. As we speak, our team of engineers are working hard to restore service."

Op de statuspagina van Amazon staat op dit moment dat de problemen nog aan de gang zijn en dat er gewerkt wordt aan een oplossing. Ondertussen wordt er al op Twitter flink geklaagd over het offline gaan, My Instagram is dan ook momenteel een trending topic.

Lees meer over: , ,