Instagram applicaties iOS en Android nu in het Nederlands

Instagram Instagram heeft nieuwe versies uitgebracht van de applicaties voor iOS en Android. Met deze nieuwe versies zijn er een groot aantal nieuwe talen toegevoegd waardoor Instagram nu ook in het Nederlands beschikbaar is. Aan versie 3.4.1 voor iOS is een nieuwe filter genaamd Mayfair toegevoegd, er is verbeterde Facebook-integratie op iOS6 en diverse bugs zijn opgelost. Wat betreft versie 3.4 voor Android is ook hier Mayfair toegevoegd en gebruikers van Android kunnen nu foto's delen op Facebook pagina's, dit is iets wat voorheen nog niet mogelijk was maar alleen kon met de applicatie voor iOS.

Privacybeleid

Dan even terugkomend op het aangekondigde nieuwe privacybeleid. Na alle ophef over het nieuwe privacybeleid van Instagram heeft het bedrijf besloten om de genoemde veranderingen met betrekking tot advertenties niet door te gaan voeren volgend jaar en het voorlopig te houden bij het huidige privacybeleid uit 2010. Nadat Instagram het nieuwe beleid aankondigde zorgde dit voor een hoop onrust bij een hoop gebruikers en dit zorgde tevens voor een hoop vragen over het gebruik van foto's van gebruikers door Instagram.

Het vernieuwde privacybeleid van Instagram evenals de nieuwe algemene voorwaarden zijn hier en hier te bekijken, deze zullen worden doorgevoerd op 19 januari volgend jaar.

Lees meer over: , , ,