Instagram account verwijderen

Gisteravond werd aangekondigd door Facebook dat het bedrijf Instagram had overgenomen. Het nieuws werd niet door alle gebruikers positief ontvangen en er volgden diverse berichten van mensen die aankondigden de applicatie te gaan verwijderen evenals hun account. Mocht je ook je account en alle foto's willen verwijderen dan kan dit op deze pagina. Na het inloggen zal er gevraagd worden waarom je het account wilt verwijderen en afhankelijk van de reden volgen suggesties om je over te halen om te blijven. Na het kiezen van een reden komt de link in beeld om het account te verwijderen.

Foto's

Als je een account wilt verwijderen dan ben je uiteraard alle foto's die hier bij horen ook kwijt. Wil je deze wel graag bewaren dan zijn er diverse websites die je kunnen helpen met het exporteren van alle foto's in Instagram. Een dergelijke website om eenvoudig alle foto's te exporteren is Instaport.me. Op de website geef als eerste Instaport toegang tot je account door in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord van Instagram.

Nadat dit is gedaan kan er een ZIP-bestand gedownload worden met alle foto's. Let wel op dat het vanwege drukte misschien niet direct lukt om je foto's te downloaden. Mocht het niet lukken om toegang te geven probeer het dan op een later tijdstip nogmaals.

Lees meer over: ,